Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Autohifi » JBL nebo Kicx ?? Prosím poraďte

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [9]

Téma: JBL nebo Kicx ?? Prosím poraďte

Prodal sem z felicie repráky, co jsem tam měl (v předu 130mm, v zadu ovály z hadexu).Postupem času mě začal vadit jejich vyblitý a nekvalitní zvuk, a tak kupuji jinačí... chtěl sem si objednat tyhlety JBL:

http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/jbl-gt5-502
http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/jbl-gt5-963

jenže dnes mě volal z prodejny, že už jsou vyprodaný, tak mě za to nabízí tuhletu alternativu za stejnou cenu :

http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-stc-502
http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/kicx-stc-693

Co myslíte? Bude to hrát za tyto keše obdobně jako ty JBL ? Nebo bych byl rád, kdyby někdo poradil jinou značku v této cenové kategorii.
PS: je to zapojené klasicky na rádio Pioneer , takže čím vyššíí citlivost tím lépe.

Děkuji za odpovědi !! smile

Re: JBL nebo Kicx ?? Prosím poraďte

Domnívám se, že v těchto cenách je celkem jedno co koupíš, nic zázračného určitě neobjevíš a tak jako všude dostaneš to co sis zaplatil.

Web

Re: JBL nebo Kicx ?? Prosím poraďte

Dopředu rozhodně komponentní. Nic co hraje výšky do nohou by mi do auta nesmělo... smile To už bych snad radši vzal tyhle http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-a … r-usb-9421 , protože mají 25mm měkkou kalotu (takže by nemusela "řezat uši") a plnohodnotný výhybky, nebo bych k původním předním širokáčům připojil výškový reproduktory http://www.ahifi.cz/reproduktory-sinus- … -25-s.html . Za tu cenu hrají pěkně.

(upravil Tommy 2. 5. 2011 19:45)

Re: JBL nebo Kicx ?? Prosím poraďte

Kicx-doporucuju za ty prachy opravdu vyborne reproruktory!!
edit.ale dopredu samozrejme komponentni.

Re: JBL nebo Kicx ?? Prosím poraďte

ja ma tyto hertzy a zatimnejlepsi repro co sem mel predtim to byli JBL a pioneer ale tyhle jsou fakt nejlepsi cisty zvuk a dokonce u mej jit i niz   http://www.ahifi.cz/reproduktory-hertz-dsk-130-4.html

Re: JBL nebo Kicx ?? Prosím poraďte

Zdravim, pred rokem jsem si kupoval taky feldu-vybava social, takze jsem hledal, jak to za co nejmin penez ozvucit..vpredu mam http://www.tipa.eu/cz/reproduktor-do-au … 0/d-80764/ a vzadu v platu ovaly cca za 500 par...vse na novem radiu lg(cca 2500,-)..tehdy me to na obcasne jezdeni naprosto vyhovovalo

Nyni jezdim autem do prace, stravim v nem cca hodinu denne, tak bych zvuk nejak rad zlepsil. Nejvic se asik vadi vyskace hrajici do nohou, takze premyslim nejake umistit nahoru do zrcatek, jenze nevim si rady jestli koupit nejaky auto z TVM napr ARV-040-03/4 , ci vyskace z nejake kompo sady napr http://www.autohifi-jean.cz/vyskove-rep … Path=12_27  Jednak se bojim abych je nespalil-kdyz si porovnam citlivost tech prednich co mam z tipy a prikon z temi TVM. A u tech z kompo setu, aby mi zase prilis neprebijeli ostatni repra v aute.

Mozna jsou moje obavy zbytecne, budu rad za kazdou radu

ps. moc tam nechci davat rovnou cele nove kompa, vim ze by to bylo nejlepsi reseni, ale auto parkuji na velkem sidlisti, plnem temnych zakouti...navic to je felda-zabezpecni 0..

Re: JBL nebo Kicx ?? Prosím poraďte

http://www.usblaster.cz/prodejni-katalo … roduktory/

Určo ti budou stačit, pokud budou moc řvát, dej před ně odpor, lépe odporový dělič až za kondenzátor, ten je tam mimochodem obyčejný bipolár a hodí se ho zaměnit za svitek případně i s cívkou.

Re: JBL nebo Kicx ?? Prosím poraďte

uz jsou objednany, dekuji za radu

Re: JBL nebo Kicx ?? Prosím poraďte

jednoznačně kicx...pokud by si měl dost financí tak Hertz nebo Helix

Příspěvky [9]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Autohifi » JBL nebo Kicx ?? Prosím poraďte

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£