Téma: bedna s ARE567

Podařilo se mi sehnat nějakou bednu a je v ní ARE567 (205x130mm, 3W, 4ohm, citlivost 91dB). Je celá z plastu (z kvalitního), má odmímatelný rámeček a vzadu je místo na štítek, ale žádný tam není. Jestli ten reprák je original taky nevím. Tady je fotka. Objem je tak +- 6,5 litru, povrch je nějaká imitace dřeva.

A ještě jedna věc. Jednou jsem byl na návštěvě u známých a tam byla bedna ARS717 (od supraphonu). Nevíte něco o ní? Očekával bych, že  to bude něco na ten způsob jako ta moje (stejná veliksot repráku, ale kouknout se do ní nemůžu).

hue hue hue

Web

Re: bedna s ARE567

fuj, to je ale nechutna bednicka smile

Re: bedna s ARE567

To máš 100% pravdu. Musí být zakrytá tím rámečkem, jinak se na ni nedá koukat.

hue hue hue

Web

Re: bedna s ARE567

a čo chceš stým spravit alebo ako to chces viužit? mal som doma  podobne len ja som mal s BR a som to zahodil lebo som to nevedel ako využit hmm . Ale zvuk to malo celkom pekný.

Re: bedna s ARE567

Zatím to je jako náhrada bedýnky genius, která se mi nějak potentovala.

hue hue hue

Web

Re: bedna s ARE567

tak to mas akuratnu náhradu, genius = tato nechutna bednicka, ale ,yslim si ze predsa ta Tesla ma lepsi zvuk ak ten genius. No oboje je nahov...

(upravil filip.186 1. 7. 2007 19:44)

Re: bedna s ARE567

Ona je nechutná pouze když se dá pryč ten rámeček, jinak docela ujde (ten plast je stejně fuj). Zahraje o dost líp.

hue hue hue

Web

Re: bedna s ARE567

ARE 567 je sám osebe dobrý reproduktor.

Web

Re: bedna s ARE567

Na něco malého hrajícího v domě co vytváří zvukovou kulisu (např. rádio) nebo na řeč ano. Nebo také jako střeďák nenáročných 3pásem. Ale na uspokojení moderních požadavků reprodujkované hudby jako fullrange asi těžko. Ale jako náhrada 1:1 za malé plastové Geniusy je to OK.